Tilaa painikkeesta kirjan ja albumin tilaus! Viestiin tuote, nimesi, osoitteesi ja paluu viestillä saat laskun.

Ville Nurminen - Kaksi Elämää kirja kertoo Villen Tarinan. Jatkuvat poissaolot koulusta, päihteidenkäyttö, kotirauhan rikkominen ja kotiolot olivat syynä huostaanottoon. Ville kertoo minkälaista oli lastenkodissa silloin ja minkälaista siellä on nykyään. Ville kertoo avoimesti päihdeongelmistaan, mielenterveysongelmista ja itsemurha yrityksistä. Lisäksi Ville kertoo miten nousi pohjalta ylös ja minkälaista elämä on nykyään. Kirjassa on Villen omia vinkkejä hyvinvointiin, masennuksen voittamiseen, rahan käyttöön, itseluottamuksen rakentamiseen, positiiviseen ajatteluun ja unelmien tavoitteluun. Kirjan Hinta 30e sis. postimaksun ja alv:in. Oheisella lomakkeella voit tilata kirjan. Laita viestiin kirjan tilaus: Nimesi ja osoitteesi. 


Tarjous Kirja + uusin Lohtu albumi 40e

Voit tilata Ilot Ja Surut sekä Pelastan Sut -albumin viereisellä lomakkeella. Ilot Ja Surut albumin virallinen julkaisupäivä on  28.2.2019. Ilot Ja Surut sekä Pelastan Sut albumin hinta on 20,00 sis. Postimaksu €. Albumilla on yhteensä 20 kappaletta.

Laita viestin otsikoksi Ilot Ja Surut tai Pelastan Sut albumin -tilaus sekä viestiin posti- sekä sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiisi saat vastausviestissä laskun albumin maksua varten. Toimitamme levyn ilmoittamaasi postiosoitteeseen, kun maksu näkyy tilillä. 


Ilot Ja Surut albumin kappaleet: Tein Tän, Ilman Apua, Ystävii, Ei Oo, Ikävä, Itsemurha, Hullu Vai Terve, Särkynyt, Sydän, Räppää, Kesä, Neidit, Raha, Rakkaus, Paheet, Pimeys, Vihdoin Vapaa, Sinulle, Lomalla, Pakko Selvii

Pelastan Sut albumin kappaleet: Ei Kukaan Auta, En tahdo Itkeä, Masennus, Pilven Päällä, Ei Enää Kipua, Tyttö Pieni, Paholainen, Anteeksi, Vihaan Sua, Pelastan Sut, Kato Mua, Onnellinen, Yhtä Hymyä, Paras, Sinä, 5/5, Hyvää Ja Pahaa, Teen Mitä Haluun, Rakas, Kiitos